Preskočiť na hlavný obsah
- 15% na všetko s kódom MAMA. Doprava zdarma nad 100€.

Ako používať produkty Noili

V noili sa od začiatku riadime heslom, že menej je viac. Filozofia #THEBEAUTYOFLESS je tak prítomná všade – produktov máme zopár a každý obsahuje všetko a iba to, čo pleť naozaj potrebuje. Sme zástancami minimalistickej, ale efektívnej starostlivosti o pleť, ktorá nezaberie veľa času a neobsahuje zbytočnosti.

V nasledujúcom blogu si prečítate, ako a v akej postupnosti používať produkty Noili.

Čistenie

V starostlivosti o pleť je jej čistenie absolútny must. Bez čistej pleti sú vlastne všetky ďalšie kroky zbytočné, pretože aktívne látky z olejov, sér či krémov by nemali šancu preniknúť do znečistenej pokožky.

Včelí vosk, mandľový olej, moringa a biely čaj v multifunkčnom čistiacom balzame Let's get naked sa večer postará o dokonalé odstránenie make-upu, SPF a iných nečistôt.

Tip: Okrem odličovania ho môžete použiť aj na zjemnenie akýchkoľvek suchých miest na tele alebo na relaxačnú masáž tváre, krku či dekoltu.

Naberte si na končeky prstov malé množstvo balzamu, dôkladne vmasírujte krúživými pohybmi do suchej pleti, až kým sa nečistoty neuvoľnia (áno, môžete ho použiť aj na oči).

Medzitým si zoberte čistý uteráčik a pod prúdom horúcej vody ho navlhčite, potom trošku vyžmýkajte a zotrite ním z tváre všetky nečistoty. Pri tomto kroku môžete použiť aj jednorázové či bavlnené tampóniky.

Balzam je vyrobený na báze včelieho vosku, a preto ak Vám nevyhovuje mastnejší film, ktorý na pleti zanechá, môžete ešte pleť dočistiť vodou a čistiacim gélom alebo penou.

Hydratácia

Tak ako potrebujeme k životu vodu my, potrebuje ju aj naša pleť. Keďže je hydratácia esenciálna, vytvorili sme hydratačnú esenciu You Dew You. Je nabitá účinnými látkami ako kyselina hyalurónová, panthenol, šťava z listov aloe vera či Centella asiatica (pupočník ázijský).

Kombinácia týchto látok pleť upokojí a zvláčni, pomôže obnoviť kožnú bariéru, zabezpečí hydratáciu, podporí tvorbu kolagénu a zdravý mikrobióm a vyrovná pH pleti. Navyše pôsobí antioxidačne a protizápalovo.

 Hydratačná esencia You Dew You je vyrobená bez pridanej parfumácie, ale vonia krásne vďaka extraktu z Centelly.

Na vyčistenú suchú pleť naneste dve-tri pumpičky a jemne povtláčajte dlaňami alebo vklepkajte pomocou končekov prstov.

Uzamknutie

Kým ešte esencia úplne nevsiakne, odporúčame hydratáciu v pleti „uzamknúť“ pomocou nášho  Bakuchiol & Squalane Oil Serum . Naneste 3-4 kvapky séra na vlhkú pleť a vmasírujte, jemne dlaňami zatlačte alebo pomocou končekov prstov vklepkajte. Takto môžete postupovať vždy ráno a večer.

Okrem uzamknutia hydratácie toto sérum podporí tvorbu kolagénu a elastínu, zjemní vrásky, spevní kontúry, upokojí podráždenie a poradí si aj s hyperpigmentáciou.

 Tip: Tieto dva navzájom sa dopĺňajúce produkty môžete kúpiť za zvýhodnenú cenu ako DUO BFF. Ak chcete obdarovať svoju najlepšiu kamošku, mamu, či sestru, bude určite skvelým darčekom.

Namiesto séra s bakuchiolom môžete použiť aj náš  Light Beauty Oil alebo Rich Beauty Oil v tomto kroku, ktorý je možné aplikovať dvakrát denne, alebo môžete vyskúšať naše Pro-Collagen Vitamin C Oil Serum , ktoré odporúčame používať večer.

Oleje/olejové séra môžu vo Vašej rutine úplne nahradiť krémy, ale ak cítite potrebu, môžete na olej/olejové sérum použiť ešte obľúbený krém.

Tip: Naše oleje/olejové séra môžete použiť aj na príjemnú masáž tváre, ktorá pleti poskytne mnoho ďalších benefitov.

Extra starostlivosť

Základná noili skin care rutina teda zahŕňa čistenie, hydratáciu a uzamknutie hydratácie v pleti použitím našich olejov/olejových sér.

Ak si vaša pleť pýta niečo navyše, siahnite po trojbalení pleťových masiek Three Masqueteers.

Balenie obsahuje 3 masky, ktoré môžete ľubovoľne obmieňať a používať podľa toho, čo Vaša pleť aktuálne potrebuje.

 Čistiaca maska Charm Me Charcoal s aktívnym uhlím, ružovým ílom a rybími peptidmi pleť dôkladne vyčistí, zjemní a dodá jej potrebnú hydratáciu.

Povzbudzujúca maska Coffee Break nakopne a oživí unavenú pleť vďaka kofeínu, extrakt zo ženšenu zase podporí cirkuláciu a pomôže tvorbe kolagénu. Vďaka najemno pomletej káve má táto maska aj jemný peelingový efekt..

Mask Sleep Repeat je antiagingová oleogelová maska, ktorá pleť dokonalo zregeneruje počas spánku. Skvalán v nej pleť nádherne zvláčni, nechtík zabojuje proti zápalom a výťažok zo sladkej papriky zanechá pleť krásne rozjasnenú. Príjemný deň totiž začína už večer!

Masku nanášajte v jednej vrstve na vyčistenú pleť pomocou štetca alebo čistými rukami a nechajte pôsobiť odporúčaný čas (Charm Me Charcoal 5-15 minút, Coffee Break 10-15 minút a Mask Sleep Repeat si nechajte na tvári aj počas spánku). Zmyte teplou vodou, prípadne dočistite čistiacim gélom. Potom aplikujte hydratačnú esenciu a pleťový olej/sérum alebo krém. Používajte 1-2x týždenne.

Tip: Viac užitočných informácií nájdete aj na našom Instagrame .

Dobrý den, jestli si přejete doručit zásilku do České republiky, prosím navštivte náš e-shop určený pro zákazníky z České republiky. Moc děkujeme.

Nakupovat