Preskočiť na hlavný obsah
- 15% na všetko s kódom MAMA. Doprava zdarma nad 100€.

Hydratovať, hydratovať, hydratovať!

V rámci skin care nie je nič dôležitejšie ako pleť správne hydratovať. Naozaj. Nehovoríme to len my, ale všetci odborníci a nielen teraz v lete. Hydratovaná pleť pôsobí mladistvo, je sviežejšia, odolnejšia voči rôznym vplyvom vonkajších i vnútorných faktorov. My od vás nechceme, aby ste boli takmer chemickými inžiniermi a vyznali sa v zložení jednotlivých produktov, na to sme tu predsa my. Pár jednoduchých rád ako telo, vlasy, pokožku správne hydratovať predsa len máme:

1. Pite veľa vody.

Bez kompromisov a dochucovadiel. Voda je základnou stavebnou jednotkou v bunkách ľudského tela. U dospelého človeka tvorí približne 45 – 65 % tela, z toho väčšia časť je vnútri buniek a menšia mimo nich. Bez vody by sme neprežili ani jeden deň, pretože sa podieľa na mnohých životne dôležitých procesoch. S pitím vody súvisí aj primeraný pitný režim, a teda nadstavenie ideálnej hranice. Málo je zle, veľa tiež.

2. Jedzte zdravo.

Možností ako na to je veľmi veľa, ale v lete si doprajte všetky dary, ktorými nás príroda obdarúva. Ovocie, zelenina, všetky bylinky, vňate, klíčky, len smelo do toho! Aj grilovačka potom bude lepšie chutiť a nebude iba nezdravým neduhom.

3. Hýbte sa.

Vyberte si taký pohyb, ktorý bude pre vás radosťou. Činky v posilňovni, zumba, tanec, bike, beh, dlhá prechádzka, okopávanie záhradky, plávanie v mori – všetko veľké ÁNO a všetko lepšie ako sedenie na zadku. Doprajte si pohyb plnými dúškami, garantujeme vám, že aj stravovať sa popri ňom budete lepšie a aj pitný režim sa zlepší, ak treba. Toto zaručene funguje.

4. Probiotiká, vitamíny a minerály – určite áno.

Majú veľa benefitov a ak ste v tejto oblasti nováčikom, poraďte sa v lekárni. Kľúčom stále zostáva zdravá strava, pohyb, dostatočný spánok a život bez nadmerného stresu, ale doplnky sú tiež skvelým pomocníkom.

5. Soľ v tele – pozor na ňu!

Je zdrojom sodíka a reguluje vodu v tele. Zvyčajne jej prijímame viac ako by sme mali a tento príjem znížime, ak sa vyhneme vysoko spracovaným potravinám a objavíme prírodné bylinkové dochucovadlá.

6. Dobrý spánok a menej stresu – potrebujeme toto vysvetľovať?

Kvalitný spánok je zázrak pre telo, pleť i dušu a minimálne 7 hodín denne je ideálne. Stres síce patrí k životu, ale aj rôzne nástroje na to, ako ho čo najlepšie odbúravať.

7. Kvalitná hydratačná kozmetika.

Odporúčame vám naše dva vynikajúce produkty: antiagingovú oleogelovú masku Mask Sleep Repeat a hydratačnú esenciu You Dew You.


Mask Sleep Repeat  dokonalo pleť zregeneruje počas spánku.
Nachádza sa v nej skvele zvláčňujúci skvalán, nechtík, ktorý bojuje proti zápalom a rozjasňujúci výťažok zo sladkej papriky. Nanášajte ju v jednej vrstve na vyčistenú pleť pomocou štetca alebo čistými rukami, a nechajte pôsobiť počas spánku.

You Dew You je multifunkčný produkt: toner a sérum v jednom.
Pleť perfektne hydratuje, vyrovnáva jej pH a podporuje zdravý mikrobióm. Obsahuje Centella asiatica ( pupočník ázijský), ktorá je bohatým zdrojom prírodných bioaktívnych látok, má silné antioxidačné a protizápalové účinky. Šťava z listov aloe vera poskytuje skvelú hydratáciu a upokojuje, lyzát z probiotických kultúr prispieva k regulácii zdravého mikrobiómu a pH pleti a upokojujúci panthenol pomáha pri obnove kožnej bariéry.

Dobrý den, jestli si přejete doručit zásilku do České republiky, prosím navštivte náš e-shop určený pro zákazníky z České republiky. Moc děkujeme.

Nakupovat