Preskočiť na hlavný obsah
- 15% na všetko s kódom MAMA. Doprava zdarma nad 100€.

Mastná pleť, akné, vrásky

Ľudská koža produkuje sébum (kožný maz), ktoré ju chráni pred vysychaním a zabraňuje prieniku škodlivých látok z vonkajšieho okolia. Niekedy je však toho mazu priveľa, pleť je mastná, s upchatými pórmi a s akné. Ak sa navyše začínajú objavovať známky starnutia, riešime problém, aká anti-aging starostlivosť je pre tento typ pleti vhodná. Mala by byť ľahká, hydratačná, protizápalová a zároveň by mala obsahovať účinné látky, ktoré spomaľujú tvorbu vrások.

Zvlhčujúci pleťový olej na deň

Mastná pleť trpí nadprodukciou kyseliny olejovej a nedostatkom kyseliny linolovej a kyseliny gama-linolénovej (lipidy zo skupiny omega-6 mastných kyselín). Ideálnou dennou starostlivosťou je preto ľahký hydratačný pleťový olej, bohatý na chýbajúce omega-6 mastné kyseliny. Majú hojivé účinky, zvláčňujú a zvlhčujú, vyhladzujú jemné linky spôsobené dehydratáciou a to všetko bez toho, aby upchávali póry.

SÉRUM S VITAMÍNOM C NA NOC

Vitamín C je supervitamín, ktorý prospieva všetkým typom pleti. Podporuje tvorbu kolagénu, zjemňuje vrásky, spevňuje kontúry tváre, je prevenciou pigmentových škvŕn a zároveň pomáha hojiť zápal. Toto je kombinácia účinkov, ktorá je pre mastnú pleť s vráskami mimoriadne prospešná. Naše sérum s vitamínom C je ľahké, nezanecháva na koži nepríjemný mastný film, pleť je hydratovaná, vláčna a rozjasnená. Kompozícia účinných látok z neho robí ideálnu pleťovú výživu – omladzujúcu, protizápalovú a hydratačnú.


DUO LIGHT JE PRAKTICKÉ DVOJBALENIE VHODNÉ AKO CESTOVNÝ SET

Set dvoch Noili pleťových prípravkov obsahuje ľahký pleťový olej Light Beauty Oil a Pro-Collagen Vitamin C Oil Serum, obe v 15 ml balení. Je určený na 24-hodinovú intenzívnu starostlivosť o pleť s akné a vráskami. Poskytuje vyváženú výživu a zvlhčenie, antioxidanty, prírodný vitamín E, vitamín C, omega-6, -7 a -9 mastné kyseliny. Pleťový olej aplikujte ráno na čistú a mierne vlhkú pokožku. Pleť zvlhčuje a vyhladzuje, je preto ideálnou bázou pod make-up. Sérum s vitamínom C je určené na nočné použitie, aplikujte ho na čistú vlhkú pokožku a nechajte vsiaknuť. Po absorbovaní môžete naňho naniesť ešte denný pleťový olej alebo krém, ktorý bežne používate.

Dobrý den, jestli si přejete doručit zásilku do České republiky, prosím navštivte náš e-shop určený pro zákazníky z České republiky. Moc děkujeme.

Nakupovat